Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Steaua s-a calificat în optimile Cupei ChallengeStefan Constantin / SportPictures.eu
21 Dec 2017

Steaua s-a calificat în optimile Cupei Challenge

La Sala ”Mihai Viteazul” din București s-a desfășurat partida din șaisprezecimile Cupei Challenge, între Steaua și Kosice (Slovacia). Formația noastră a dominat autoritar evenimentele, câștigând destul de ușor primele două seturi, cu 25-22 și 25-20. Grație celor două manșe, dar și victoriei din tur, 3-0 în deplasare, voleibaliștii militari și-au asigurat, matematic, prezența în următoarea fază a competiției.

Setul al treilea, unul fără miză, a propus utilizarea unor jucători care au petrecut mai puțin timp în teren. Steaua s-a impus cu scorul de 30-28 și a încheiat anul triumfal.

Scor final 3-0 (25-22, 25-20, 30-28), iar în luna ianuarie, în optimile de finală ale Cupei Challenge, formația noastră va întâlni redutabila Benfica Lisabona.

Serva onorifică, la începutul meciului, a fost dată de canotoarea Laura Oprea, aleasă drept cea mai bună sportivă a CSA Steaua București în anul 2017.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Volei