Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Steaua, prima victorie în Liga CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Dec 2017

Steaua, prima victorie în Liga Campionilor

Steaua Stirom a reușit prima victorie în grupele Ligii Campionilor LEN, impunându-se în deplasare, pe terenul spaniolilor de la Sabadell, cu scorul de 11-10 (3-0, 4-4, 1-3, 3-3).

Avantajul de trei goluri obținut de roș-albaștri în primul sfert s-a dovedit până la urmă decisiv. Golul victoriei l-a marcat Delgado, cu o aruncare năprasnică, expediată cu numai 9 secunde înainte de finalul partidei.

Celelalte goluri steliste au fost înscrise de Buljubasic și Mihnea Gheorghe, câte 3, Murisic 2, Chioveanu și Filipovic câte unul.

Un moment foarte bine gestionat de poloiștii noștri a fost cel al superiorităților numerice. Steaua a fructificat 6 din cele 10 eliminări dictate împotriva adversarilor, primind un singur gol în 14 superiorități temporare de care au beneficiat ibericii.

Steaua are acum 3 puncte în grupele Ligii Campionilor și va reveni în competiție pe 13 ianuarie, pe teren propriu, cu Alphen, din Olanda.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo