Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Steaua neînvinsă în acest an în Liga I
21 Dec 2013

Steaua neînvinsă în acest an în Liga I

Sâmbătă seara la Giurgiu echipa locală Astra a primit vizita campioanei en-titre, Steaua București. Tensiunile create în jurul partidei de miercuri au avut ecouri și sâmbătă, când amenințările și șicanele gazdelor au creat iar o atmosferă care nu are ce caută pe terenurile de fotbal. De această dată partaș la toate a fost și arbitrul Kovacs, care a tolerat jocul dur al gazdelor, cât și favorizarea acestora în alte multe faze, fiind astfel îndreptățite speculațiile care se făceau înainte de meci!

Prima repriză o găsește pe Steaua în atac și în minutul 5 Tănase prinde un șut senzațional, dar Lung se întinde și respinge în ultimă instanță. Peste câteva minute, o fază asemănătoare, doar că de data aceasta a tras Chipciu și Lung a respins în corner. De cealaltă parte, Budescu scapă de marcaj, șuteaza spre poartă, dar Prepeliță blochează. Steaua controlează jocul, Szukala și Gardos ambii în careul gazdelor la aceeași fază ratează de puțin reluarea în gol.

În minutul 35 se produce cea mai contoversată fază, Piovaccari scapă în poziție centrală spre poartă, e faultat din spate la marginea careului, Kovacs nu acordă nimic, steliștii protestează și pe acest fond astralli scapă pe contră și marchează prin Enache, 1-0 pentru Astra.

Egalarea vine în prelungirile primei reprize, când Varela reia devierea lui Piovaccari, care a retransmis mingea venită de la un corner și repriza se încheie 1-1.

În partea a doua asistăm la un joc de uzură, ocazii sunt și de o parte și de alta dar anemice, Adi Popa și Chipciu de la Steaua, Bukari și Yazalde de la giurgiveni sunt singurii care amenință poarta. Spre final, steliștii sunt mai prezenți în atac, dar n-au forța să mai marcheze, meciul ia sfârșit cu scorul de 1-1 și Steaua termină acest an neînvinsă. Dacă Reghe și băieții lui se vor gândi să rămână neînvinși, dar cu multe meciuri egale, nu-i vedem bine la finalul campionatului!

 

La startul partidei au fost aliniate următoarele formații:

Astra Giurgiu: S. Lung jr - Măţel, A. Mureşan, Ben Youssef, J. Morais - Yahaya, Laban - G. Enache, Budescu, Yoda - Yazalde

Rezerve: D. Coman - Al. Giurgiu, M. Cristescu, Takayuki, Bukari, Ivanovski, P. Santos

Steaua Bucuresti: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Prepeliţă - Popa, Chipciu, Tănase - Piovaccari

Rezerve: Niţă - Râpă, Tatu, Pârvulescu, Stanciu, Răduţ, Iancu

Alte știri din Fotbal