Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Steaua, în semifinalele Cupei RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mai 2016

Steaua, în semifinalele Cupei României

Ultima calificată în semifinalele Cupei României la rugby, ediția 2016, este Steaua, care azi s-a impus cu scorul de 43-3 în fața celor de la CS Poli Unirea Iași.

Roș-albaștri au dominat categoric și au reușit 7 eseuri prin care s-au impus fără probleme. La pauză steliștii au condus cu 24-3, după mai multe faze spectaculoase. Primele două eseuri s-au marcat la capătul unor combinații superbe, finalizate de Eseria Vueti și Petelo Tupou. Apoi a înscris Dascălu, iar pe finalul reprizei fuleul lui Moyake Kuselo a fost de neoprit. Singurele puncte ale vizitatorilor au fost reușite de Daniel Plai, din lovitură de pedeapsă.

În partea secundă, Ionuț Dumitru, Cristi Cornei și Sabin Strătilă au completat tabela cu eseuri. Trei transformări au fost realizate de Filip, iar una de Boldor.

Brigada de arbitri condusă de Cristian Șerban a anulat alte două eseuri steliștilor, după consultări video.

Steaua se va deplasa săptămâna viitoare la Timișoara pentru meciul din semifinale, în timp ce pe cealaltă parte de tablou CSM Știința Baia Mare va primi vizita celor de la Dinamo

Alte știri din Rugby