Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Steaua în pericol să rateze play-off-ul în CNSRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mar 2016

Steaua în pericol să rateze play-off-ul în CNS

Astăzi s-a disputat prima restanță între CSA Steaua București și Corona Brașov. Oaspeții s-au impus cu scorul de 4-3 (1-1, 2-0, 1-2), de la steliști remarcându-se în mod special Butochnov, autor a trei goluri. Acesta a reușit și performanța de a marca golurile 2 și 3 într-un interval de numai 7 secunde.

Corona a marcat golul victoriei prin Tivadar Petres si, gratie acestui succes, matematic nu mai poate pierde locul al treilea in sezonul regulat.

Daca Steaua va pierde mâine a doua restanta cu Corona, atunci ultimul loc in careul de ași rămâne în discuție pentru că, în conformitate cu decizia de azi a Biroului Federal al Federației Române de Hochei pe Gheață, alte jocuri restante, între Steaua și Progym Gheorghieni, vor avea loc la Cârța, pe 10 și 11 martie.

În acest moment, Steaua este pe locul patru, calificant în play-off, cu 59 de puncte, în timp ce Progym Gheorghieni se află pe 5, cu 55 de puncte. La victorie se acordă 3 puncte, iar un succes în prelungiri sau la șuturile de departajare este contabilizat cu două puncte.  

În ședința Biroului Federal s-a mai stabilit și că play-off-ul va începe luni 14 martie. Într-o semifinală se vor întâlni CSM Dunărea Galați și Corona Brașov, în timp ce liderul Sport Club Miercurea Ciuc se va duela pentru un loc în finală cu Steaua sau cu Progym Gheorghieni. Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, eventualele dispute decisive urmând a avea loc la Miercurea Ciuc și Galați.  

Alte știri din Hochei