Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Steaua, în drum spre finala turneului de pregătireMihai Enache / SportPictures.eu
17 Aug 2018

Steaua, în drum spre finala turneului de pregătire

Echipa masculină de handbal Steaua București a obținut victorii în primele două meciuri susținute la puternicul turneu internațional care are loc la Doboj, în Bosnia-Herțegovina.

În meciul de debut, handbaliștii roș-albaștri s-au impus chiar în fața echipei locale, RK Sloga Doboj, cu scorul de 31-26 (16-14), în timp ce joi au bifat succesul în fața slovenilor de la Koper cu 32-25 (18-15). După aceste două rezultate, echipa pregătită de Ovidiu Mihăilă țintește calificarea în finală, ultimul meci din faza grupelor urmând a se disputa în această seară de la ora 22:00, contra echipei Tatran Presov, din Slovacia. Tatran Presov are tot două victorii, dar golaveraj mai bun, așa că în cazul unui meci egal, Tatran are întâietate.

Pe de altă parte, organizatorii Seha League au anunțat programul ediției din acest an, la care, după cum se știe, participă și Steaua București. Echipa militară va evolua chiar în meciul de deschidere al sezonului, contra celor de la Tatran Presov. Meciul va avea loc pe 28 august, ora 18:15, la Sala Concordia din Chiajna.

Sursa: CSASteaua.ro

Alte știri din Handbal