Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Steaua îi invită pe toţi iubitorii sportului la #BaschetInMallRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Sep 2015

Steaua îi invită pe toţi iubitorii sportului la #BaschetInMall

Familia Steaua CSM EximBank iese din sala de baschet şi îi invită pe toţi iubitorii sportului să i se alăture. Duminică, 27 septembrie, de la ora 17:00, jucătorii roş-albaştrii vor fi prezenţi în mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, amplasat vizavi de Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazu”.

La eveniment vor fi prezenţi nu doar seniorii din echipa de baschet a Stelei, ci si baschetbalişti din echipele de juniori. Aceştia se vor antrena în sincron cu cei mari, pe culoarele AFI Palace Cotroceni.

Reprezentanţii echipei de seniori ai Stelei vor da autografe şi vor face poze cu fanii, înaintea startului din Eurocup, cea de-a doua competiţie ca importanţă din Europa, care demarează pe 14 octombrie.

Steaua CSM EximBank este singura reprezentantă a României în Eurocup, în sezonul 2015-2016. Primul meci pe teren propriu al roş-albaştrilor în această competiţie se va disputa pe 21 octombrie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, împotriva lui Trabzonspor.

În sezonul 2015-2016, Steaua CSM EximBank îi va avea alături pe EximBank România și Primăria Municipiului București, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Rețelei Private de Sănătate ”Regina Maria”, Macron, SuperBet, Urgent Cargus, Taverna Sârbului, Apa Talea și CSM București.

Alte știri din Baschet