Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Steaua, favorită la câștigarea „eventului”SportPictures.eu
10 Feb 2014

Steaua, favorită la câștigarea „eventului”

După eliminarea din competițiile europene, steliștii și-au stabilit ca obiectiv în 2014 câștigarea eventului după o pauză de 17 ani. Ultimul event al Stelei datează din 1997, când s-au impus în finala cupei cu 4-2 în fața celor de la FC Național, fiind conduși de pe banca tehnică de Dumitru Dumitriu. Ținând cont de evoluția din ultima perioadă a trupei lui Laurențiu Reghecampf, bookmakerii de la Stanleybet îi văd pe steliști principalii favoriti la castigarea eventului, cu o cota de 2.30.

Fără înfrângere în acest sezon al Ligii 1, echipa roș-albaștrilor ocupă poziția 3 în clasament cu 2 meciuri mai puțin disputate, fiind văzută de bookmakerii de la Stanleybet ca principala favorită la titlu cu o cotă de 1.35, urmată de Astra Giurgiu cu 4.50 și Petrolul Ploiești cu 5.50.

Cu toate că deține recordul de 21 de trofee în Cupa României,  Steaua a reușit în ultimii 15 ani să câștige Cupa doar de două ori, în sezoanele 1998 - 1999 și 2010 – 2011. Cu toate acestea, evoluția echipei din Ghencea i-a făcut pe bookmakeri să-i plaseze ca favoriți și la câștigarea Cupei, cu o cotă de 1.80, urmați de Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești cu 3.00, respectiv 7.00.

De-a lungul timpului, doar 6 echipe au reușit să câștige eventul, acestea fiind:

  • Steaua București - 8 eventuri;
  • Dinamo București - 6 eventuri;
  • CFR Cluj - 2 eventuri;
  • Universitatea Craiova - 2 eventuri;
  • UT Arad - 1 event;
  • Ripensia Timisoara - 1 event.

“Unul din obiectivele noastre principale este de a ne diversifica permanent produsele oferite. Dezvoltarea acestor pariuri speciale reprezintă un pas firesc pentru a veni in întâmpinarea solicitărilor clienților noștri. Până la data de 14 Februarie toți clenții noștri pot paria pe Câștigătoarea Cupei, pe Câștigătoarea Titlului și chiar pe echipa care va reuși să câștige eventul.”, a declarat Cătălin Moise, Marketing Manager Stanleybet.

 

Alte știri din Pariuri