Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Steaua deschide scorul, Dunărea îl majoreazăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2015

Steaua deschide scorul, Dunărea îl majorează

Pe patinoarul de la Cârța a avut loc prima întâlnire a semifinalei Campionatului Național dintre Steaua București și Progym Gheorgheni, rezultatul ei fiind decis în urma prelungirilor. Hunor Csergo a deschis scorul pentru Progym în prima repriză, în minutul 16:27, în timp ce steliștii au egalat prin Ievgen Iemelianenko la începutul reprizei secunde, în minutul 23:39. După expirarea celor 60 de minute regulamentare scorul a fost egal, astfel încât s-a intrat în prelungiri, unde Denys Zabludovskyi a marcat golul victoriei steliste în minutul 1:06 al timpului suplimentar. Scorul final Steaua – Progym 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 1-0) pune în avantaj echipa militarilor după primul meci, mâine fiind programată tot la Cârța a doua partidă a semifinalei.

La Galați, în al doilea meci al semifinalei ce opune CSM Dunărea Galaţi și Corona Brașov, brașovenii au avut posibilitatea de a egala situația la general după înfrângerea de aseară. La capătul celor trei reprize regulamentare scorul a fost 3-3, golurile fiind marcate pentru brașoveni de Jaroslav Obsut (min. 0:39), Csaba Nagy (min. 4:59) și Arpad Mihaly (min. 30:23), în timp ce pentru Dunărea a înscris Ede Mihaly (min. 26:02), Vitalii Donika (min. 56:14 în dublă superioritate numerică) și Szabolcs Szocs (min. 57:03). În al șaselea minut al prelungirilor gălățenii izbutesc golul victoriei prin Dmytro Nimenko și își trec în cont victotria cu scorul de 4-3 (0-2, 1-1, 2-0, 1-0), conducând la general cu 2-0.

Disputa pentru locurile 5-6 a fost câștigată în minim de partide, Sport Club Miercurea Ciuc învingând și în al treilea meci pe cei de la Sportul Studenţesc București, scorul întâlnirii de astăzi fiind 12-1 (2-0, 6-1, 4-0).

Alte știri din Hochei