Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Steaua, campioană naționalăSportPictures.eu
21 Mai 2017

Steaua, campioană națională

Echipa masculină de polo pe apă a CSA Steaua București a obținut astăzi o victorie mare în meciul al patrulea al finalei Superligii Naționale. Caschetele roș-albastre s-au impus în deplasare, în Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” din Oradea, în fața puternicei CSM Digi Oradea, cu scorul de 6-5.

Astfel, cu un rezultat general de 3-1, poloiștii de la CSA Steaua București au cucerit pentru a doua oară consecutiv titlul național. Diferența majoră față de victoria din 2016, tot împotriva bihorenilor, este că acum finala nu a mai ajuns la meciul decisiv, Steaua având nevoie de doar 4 confruntări. În sezonul anterior, cununa cu lauri a fost obținută de roș-albaștri în meciul 5 al finalei, pe teren propriu, la aruncările de departajare.

Referitor la această ultimă dispută, în bazinul orădean atmosfera a fost foarte tensionată.  La scorul de 6-4, după eliminarea antrenorului principal al gazdelor, Kalman Kadar, poloiștii de la CSM Digi Oradea s-au retras din apă. Ei au revenit însă pentru a evita să piardă meciul prin forfait. Filipovic și Negrean au fost eliminați pentru brutalități.

Steliștii au gestionat perfect avantajul de două goluri pe tabela de marcaj, impunându-se, finalmente, cu scorul de 6-5. În celelalte meciuri, în Ghencea, roș-albaștrii câștigaseră cu 9-3 respectiv 10-7, pentru ca în meciul 3 să cedeze la Oradea cu 9-5.

CSA Steaua București a obținut eventul în acest an, fiind și câștigătoarea Cupei României, după o finală tot cu CSM Digi Oradea, tranșată cu scorul de 11-5.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo