Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Steaua, campioană națională U20Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iun 2016

Steaua, campioană națională U20

Finala Campionatului Național de rugby pentru juniori U20 s-a disputat pe Stadionul Ghencea, între echipele CSA Steaua București și Timișoara Saracens. Steliștii s-au impus la capătul unui joc foarte frumos, cu scorul de 27-20 (17-5).

Bănățenii au avut doi eliminați definitiv, cu cartonaș roșu direct, pentru brutalități, înainte de pauză. Cu toate acestea, ei au reușit un frumos reviriment, rezultatul parțial de după cele două eliminări fiind egal, 17-17.

Pentru Steaua, cele patru eseuri au fost marcate de Melencov, Bencea și Lupu, două, toți jucători pe liniile dinapoi. Tot troacarii au fost cei care au reușit eseuri și la formația bănățeană, Simionescu, Popa și Batișcan fiind autori.

Specialiștii prezenți la fața locului au apreciat calitatea jocului și gradul de motivație al tuturor jucătorilor implicați.

În finala mică, Tomitanii Constanța a trecut cu 36-13 de CSS Bârlad și și-a adjudecat medaliile de bronz la această categorie de vârstă.

Alte știri din Rugby