Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Steaua avansează în Cupa EHFRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Sep 2018

Steaua avansează în Cupa EHF

O nouă victorie pentru Steaua oferă formației militare calificarea în turul 2 preliminar al Cupei EHF. Startul de sezon promițător pentru elevii lui Ovidiu Mihăilă a fost continuată cu o evoluție sigură în sala Concordia din Chiajna în returul cu croații de la GRK Varazdin 1930, echipă pe care o învinseseră în deplasare în urmă cu o săptămână cu 26:25.

Începutul de meci a fost controlat de oaspeți, dar treptat roș-albaștrii au revenit și după ce au menținut scorul în echilibru de la 4:4 până la 9:9, în ultimele 10 minute ale primei reprize s-au detașat pe tabelă și au intrat la pauză cu avantaj de trei goluri, 14:11. Detașați și la 5 goluri în a doua jumătate a meciului, steliștii au conservat avantajul și au terminat învingători cu scorul de 29:25 (14:11) și 55:50 la general. Pentru Steaua au înscris Georgescu – 11, Stavrositu – 4, Roşu, Vujic – câte 3, Johansson, Humet, Milosevic – câte 2, Vegar, Bizău – câte o reușită.

În turul 2 preliminar al competiției, Steaua va juca cu echipa israeliană Maccabi Srugo Rishon Lezion, primul meci pe teren propriu pe 6 sau 7 octombrie și returul o săptămână mai târziu. Tot în această fază intră în competiție și HC Dobrogea Sud Constanța, ”delfinii” urmând să primească în meciul tur vizita cehilor de la Talent Robstav M.A.T. Plzen, datele manșelor fiind identice.

Alte știri din Handbal