Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Pandurii Tg. Jiu (live)
  Digisport 1
 • 12:00
  Volei
  DA1M: CSM București vs. Steaua (live)
  Digisport 4
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. Chindia Târgoviște (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Simona Halep vs. Kristina Mladenovic (live)
  Digisport 1
 • 17:30
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Mihaela Buzărnescu vs. Caroline Garcia (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Volei
  DA1F: Dinamo vs. CSM Volei Alba Blaj (live)
  Digisport 4
 • 21:00
  Fotbal
  Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs. CFR Cluj (live)
  Digisport 1
Rugby
powered by Samurai Sports
Steaua a transferat nouă jucătoriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Feb 2016

Steaua a transferat nouă jucători

Steaua București s-a întărit considerabil în vederea abordării noului sezon. La antrenamente s-au prezentat nouă jucători noi, anunță steauarugby.com.

La capitolul reveniri notăm nume ca Nicolae Nere, Sosefo „Sefo” Sakalia sau Ionel Cazan, jucãtori care au mai activat la Steaua și au dat satisfacție pe posturile lor de joc. Dintre noutãți, jucãtorul sud-african de linia a-III-a Kuselo Moyake, care a jucat la vicecampioana CSM Știința Baia Mare, s-a alăturat grupului roș-albastru.

Linia a doua va avea o alcătuire sută la sută georgiană. Au semnat deja contracte valabile cu gruparea din Ghencea doi înaintași gruzini cu talie impresionantă. Numele lor sunt Mikheil Archuashvili, respectiv Amirani Chiteishvili și provin din campionatul Georgiei.

Un alt transfer important pe care îl pregătește Steaua, în intersezon, este cel al pilierului Alexandru Gordaș, jucãtor aflat în vederile lotului național.

La nivelul mijlocașilor, uvertura italiană Michelle Cerutti este în probe. În cazul în care va da satisfacție, decarul peninsular va primi o șansă, la partidele din Cupa României. În plus, unul dintre rugbyștii de viitor, produs al clubului nostru, Tudor Boldor (18 ani), a fost luat în pregătiri cu echipa mare.

Alte știri din Rugby