Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Steaua a transferat nouă jucătoriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Feb 2016

Steaua a transferat nouă jucători

Steaua București s-a întărit considerabil în vederea abordării noului sezon. La antrenamente s-au prezentat nouă jucători noi, anunță steauarugby.com.

La capitolul reveniri notăm nume ca Nicolae Nere, Sosefo „Sefo” Sakalia sau Ionel Cazan, jucãtori care au mai activat la Steaua și au dat satisfacție pe posturile lor de joc. Dintre noutãți, jucãtorul sud-african de linia a-III-a Kuselo Moyake, care a jucat la vicecampioana CSM Știința Baia Mare, s-a alăturat grupului roș-albastru.

Linia a doua va avea o alcătuire sută la sută georgiană. Au semnat deja contracte valabile cu gruparea din Ghencea doi înaintași gruzini cu talie impresionantă. Numele lor sunt Mikheil Archuashvili, respectiv Amirani Chiteishvili și provin din campionatul Georgiei.

Un alt transfer important pe care îl pregătește Steaua, în intersezon, este cel al pilierului Alexandru Gordaș, jucãtor aflat în vederile lotului național.

La nivelul mijlocașilor, uvertura italiană Michelle Cerutti este în probe. În cazul în care va da satisfacție, decarul peninsular va primi o șansă, la partidele din Cupa României. În plus, unul dintre rugbyștii de viitor, produs al clubului nostru, Tudor Boldor (18 ani), a fost luat în pregătiri cu echipa mare.

Alte știri din Rugby