Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Steaua a câștigat primul meci din Cupa RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Sep 2020

Steaua a câștigat primul meci din Cupa României

Cupa României edțtia 2020 a debutat astăzi, în București, în Grupa B întâlnindu-se pe Stadionul Ghencea CSA Steaua și ACS Tomitanii Constanța. Militarii s-au impus cu 66-20, la finalul unui meci pe care l-au dominat în totalitate.

Tomitanii au deschis scorul prin Dragoș Burlacu în minutul opt dintr-o lovitură de pedeapsă de la aproximativ 24 m. Steaua a trecut în avantaj în minutul 14 prin eseul reușit de închizătorul Kamil Sobota, după o grămadă ordonata în care roș-albaștrii au reușit să se impună. Daniel Plai a transformat și Steaua a trecut în avantaj cu șapte la trei. Minutul 20 a adus o nouă încercare pentru trupa din Ghencea, prin centrul Florin Ioniță. Plai nu a reușit transformarea și scorul a rămas 12 Steaua, 3 Tomitanii. Același Ioniță a reușit dubla, șase minute mai târziu, dintr-o poziție mult mai bună Plai a transformat, iar scorul a devenit 19 la 3. Cu două minute înainte de pauză, Marcel Rusu a reușit un nou eseu pentru Steaua, Plai nu a transformat și scorul pauzei a fost 24 la 3 pentru militari.

Partea secundă a început cu un nou eseu al echipei din Ghencea, prin aripa Cosmin Iliuță, încercarea a fost transformată de Tudor Boldor și partida s-a reluat de la scorul de 31 la 3. Două minute mai târziu, Dragoș Ser și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o nouă încercare. Boldor a transformat pentru 38 la 3. Robert Neagu o reușit și el o nouă încercare pentru Steaua, Boldor a transformat din poziție centrală, scor 45 la 3. Alexandru Porojan a inscris și el un nou eseu, Boldor a transformat din poziție centrală, pentru 52 la 3. Minutul 63 a adus primul eseu al echipei din Constanța, prin talonerul Florian Ciocoiu, Burlacu nu a transformat iar tabela de scor indica 52 la 8. Militari au revenit în atac, pilierul Nika Pataraia a marcat un nou eseu, Boldor a transformat, iar scorul a devenit 59 la 8. Etonia Saukuru a semnat a doua încercare a Tomitanilor, Laurentiu Pocovnicu nu a transformat, iar scorul s-a modificat din nou , 59 la 13. Rusu a semnat un nou eseu pentru ros-albastri, Boldor a transformat pentru 66 la 13. Partida s-a încheiat cu eseul marcat de Boboc pentru constănțeni, Burlacu a transformat și a stabilit scorul final al partidei, Steaua 66, Tomitanii 20.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby