Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Steaua - ȚSKA Sofia 1-0: Semnele de întrebare persistăAlexandru Hojda / Mediafax Foto
03 Feb 2015

Steaua - ȚSKA Sofia 1-0: Semnele de întrebare persistă

Steaua a înregistrat prima victorie în meciurile disputate în campania de pregătire a sezonului de primăvară, dar calitatea jocului prestat menține semnele de întrebare în tabăra stelistă în privința unei formulei de echipă.

În partida de astăzi disputată contra prietenilor de la sud de Dunăre, ȚSKA Sofia, echipa lui Costel Gâlcă a câștigat grație golului înscris de Adi Popa cu câteva secunde înainte de fluierul pauzei. Rusescu a controlat bine un balon la centrul terenului, l-a văzut liber pe partea dreaptă pe mijlocașul de buzunar și acesta a exploatat câmpul de acțiune oferit de defensiva sofiotă, pătrunzând în careul lui Uvarenko și executându-l pe goalkeeper-ul advers cu un șut pe jos la colțul lung.

Tot Adi Popa a semnat și cea mai mare ocazie a Stelei în repriza secundă, șutul său lovind bara la capătul unei pătrunderi în unghi pe partea stângă a direcției de atac a roș-albaștrilor. În rest, remarcatul echipei a fost Cojocaru, cu câteva intervenții de efect și eficiente în același timp. Mari probleme s-au văzut în compartimentul median, care nu balansează eficiența defensivă cu creativitatea ofensivă. Nici intrarea lui Țucudean în minutul 75 nu a impulsionat atacul mai mult decât a făcut-o Keșeru, iar Chipciu, Tănase, Stanciu și Rusescu (cu excepția fazei golului) au rămas restanțieri la capitolul reușitelor tehnice.

În continuare dezamăgit de calitatea jocului prestat de echipa sa, Gâlcă mai are la dispoziție încă două meciuri în care poate regla mecanismul echipei până la meciul din Cupa Ligii cu Astra: vineri, 6 februarie, cu Sparta Praga și duminică, 8 februarie, cu NK Maribor.

Steaua (antrenor Costel Gâlcă): Cojocaru - Papp, Luchin (min. 70 Râpă), Varela, Toşca - Prepeliţă, Breeveld (min. 64 Bourceanu) - Adi Popa (min. 84 Vîlceanu), Rusescu (min. 75 Stanciu), Chipciu (min. 64 Tănase) - Keşeru (min. 75 Ţucudean)

Alte știri din Fotbal