Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Steaua CSM Eximbank, parteneriat cu BCRRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Oct 2015

Steaua CSM Eximbank, parteneriat cu BCR

Steaua CSM EximBank București, cel mai important brand sportiv din România și, totodată, clubul care se mândrește cu 21 de campionate câștigate și cu cea mai mare academie de copii din țară, devine ambasadorul României, al Bucureștiului și al baschetului românesc în Europa.

Invitată să participe în prestigioasa competiție organizată de Euroligă, EUROCUP, echipa militară a lansat un programul "EUROAmbasador pentru Steaua", prin care parteneri puternici se vor alătura roș-albaștrilor în promovarea partidelor din grupa D.

Prima companie de prestigiu care a ales să se alăture clubului bucureștean este Banca Comercială Română. Parteneriatul dintre BCR și Steaua CSM vine în sprijinul promovării unei campanii europene deosebite, cu scopul de a-i aduce pe bucureșteni aproape de baschet, de sport și de performanță.

Steaua CSM EximBank București nu a stabilit, încă, toți partenerii pe care îi va avea pentru meciurile europene, urmând să comunice ulterior numele companiilor care vor susține baschetul bucureștean în revenirea pe prima scenă a Europei.

Steaua va disputa primul meci în Sala Polivalentă din Capitală pe 21 octombrie, de la ora 19:45, împotriva echipei turce Trabzonspor Medical Parc.

Alte știri din Business sport