Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Steaua CSM EximBank, victorie fără probleme la ClujSportPictures.eu
20 Oct 2014

Steaua CSM EximBank, victorie fără probleme la Cluj

Steaua CSM EximBank și-a respectat statutul de favorită în partida din deplasare cu Universitatea Cluj și a învins cu 99-70, în al doilea meci pe care îl dispută în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet. 

Partida a fost echilibrată în prima jumătate, clujenii conducând în mai multe rânduri pe tabelă, însă nu la o diferență mai mare de patru puncte. Steliștii au intrat cu un avantaj de 11 puncte la pauză, 53-42, nesatisfăcător însă pentru antrenorul Niksa Bavcevic.

Cele zece minute petrecute în vestiar la pauză i-au transformat pe roș-albaștri, care au dominat categoric în sfertul al treilea, atunci când au marcat 27 de puncte și au primit doar 12. Sfertul al patrulea s-a jucat doar pentru statistici, deznodământul meciului fiind deja evident.

Steaua a avut șase jucători cu cel puțin zece puncte marcate, lider fiind Titus Nicoară, cu 19 puncte și un procentaj fabulos de la aruncările din acțiune, 90 la sută (nouă reușite din 10 încercări).

Goran Ikonic a fost și el aproape perfect din spatele semicercului, cu patru coșuri din cinci încercări și a marcat în total 16 puncte, la fel ca și Bill Amis și Travis Watson. Terell Everett și Mihai Paul au contribuit fiecare cu câte zece puncte, ceilalți doi marcatori ai echipei fiind Ionuț Drăgușin cu șapte puncte și Pani Barac cu cinci.

Chiar dacă nu a marcat, Adi Tudor s-a remarcat prin cele cinci pase decisive, trei intercepții și două recuperări.

Niksa Bavcevic a rulat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziție și niciun jucător nu a petrecut mai mult de 25 de minute pe parchet în acest meci.

Pentru Steaua CSM EximBank urmează un duel de cinci stele, cu CSU Asesoft Ploiești, campioana României și echipa care a început perfect sezonul european, cu o victorie importantă în Rusia, la Volgograd.

Partida cu Asesoft se va juca pe 25 octombrie, chiar de Ziua Armatei, de la ora 20.30, in Arena Mihai Viteazul.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Baschet