Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Steaua CSM EximBank, prima înfrângere din acest sezonRazvan Pasarica / SportPictures.eu
15 Dec 2014

Steaua CSM EximBank, prima înfrângere din acest sezon

Seria victoriilor consecutive din Liga Națională de Baschet s-a oprit la 9 pentru Steaua CSM EximBank, care a cedat duminică în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 88-90. Steaua se află pe poziția a doua în clasament. 

Defensiva a fost cea i-a trădat pe roș-albaștri în această partidă, steliștii bifând două recorduri negative ale sezonului: cele mai multe puncte primite într-un meci (cu excepția partidei de la Oradea, dar care a avut o repriză de prelungiri) și cele mai multe puncte primite într-un sfert, 30, în primele zece minute ale meciului.

În plus, adversarii au prins o zi excelentă la aruncări, cu procentaje de peste 60 la sută la două puncte și peste 40 la sută la trei puncte, marcând 11 aruncări din afara semicercului de trei puncte, de multe ori în momente importante.

Echilibrul a fost aproape perfect, cu 11 schimbări de lider și 20 de situații de egalitate, trei dintre cele patru sferturi încheindu-se la egalitate.

Gazul a avut un avantaj de un punct, cu 24 de secunde rămase de joc, Ikonic și Nicoară au ratat pe ultima posesie a Stelei, iar oaspeții au mai beneficiat de două aruncări libere, cu 0.1 secunde înainte de final.

Titus Nicoară a fost principalul marcator al Stelei, cu 20 de puncte, în timp ce Travis Watson a terminat cu un double-double 16 și 13 recuperări, dintre care opt ofensive, fiind cel mai activ jucător al roș-albaștrilor.

Barac a marcat 18 puncte, Ikonic si Everett cate 11, in timp ce Bill Amis a contribuit cu opt puncte si sase recuperari. Ionut Dragusin si Mihai Paul au marcat cate doua puncte, iar Adi Tudor nu a marcat, fiind folosit doar cinci minute.

Urmatoarea partida a Stelei se disputa sambata, 20 decembrie, la Craiova.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Baschet