Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Steaua CSM EximBank l-a transferat pe Adrian RoşuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Iul 2015

Steaua CSM EximBank l-a transferat pe Adrian Roşu

Baschetbalistul Adrian Roşu (1,96 metri, 24 de ani) este cel mai recent transfer făcut de Steaua CSM EximBank. Extrema a evoluat ultima oară pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc, în eşantionul secund. El a făcut parte din lotul naţional al României prezent la Universiada de la Kazan, din vara lui 2013.

Adrian Roşu a vorbit despre transferul său şi s-a arătat ambiţios înaintea revenirii sale în prima ligă. “Cupa şi campionatul, astea sunt aşteptările mele vizavi de noul sezon, şi sunt destul de realiste. Este un pas foarte important pentru mine să pot juca pentru Steaua şi sunt extrem de bucuros că pot lucra cu staff-ul şi conducerea acestui club“, a precizat noul jucător al Stelei.

Între 2012-2014, Adrian Roşu a evoluat pentru Energia Rovinari, în tricoul căreia a bifat 26 de prezenţe în Liga Naţională de Baschet. În stagiunea 2015-2016, baschetbalistul născut în Miercurea Ciuc va avea şansa să debuteze într-o competiţie europeană.

“Deşi voi juca pentru prima oară într-o competiţie europeană, nu simt niciun fel de presiune. Eu trebuie să îmi fac treaba indiferent de circumstanţe. Într-adevăr, va fi destul de greu în Eurocup, dar vom da totul pe teren“, a declarat Roşu.

Adrian Roşu este al şaselea nume nou care vine în Sala Regimentului de Gardă în acest sezon, după Marko Marinovic, Levente Szijarto, Denis Ikovlev, Chris Cooper şi Bogdan Popa.

 

sursa: steauabaschet.ro

Alte știri din Baschet