Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Steaua - CSM Digi Oradea, finala Cupei RomânieiDan Ille / SportPictures.eu
29 Apr 2017

Steaua - CSM Digi Oradea, finala Cupei României

Astăzi, la Bazinul Ghencea, au avut loc meciurile din faza grupelor și semifinalele Cupei României la polo pe apă. În reuniunea de dimineață, Steaua Stirom a învins Corona Sportul Studențesc cu 15-4, în timp ce CSM Digi Oradea a trecut de Dinamo cu 10-7.

După-amiază, în prima semifinală CSM Digi Oradea a câștigat meciul cu Corona Sportul Studențesc, scorul final fiind 10-7 (6-1, 2-2, 2-0, 0-4). Diferența a fost clară în favoarea bihorenilor, care au marcat prin Asanovic și Crețu, câte 2, Kovács, Remeș, Prioteasa, Chioveanu, Negrean și Mihnea Gheorghe. Studenții au punctat prin Drăghici 2, Vlad Georgescu, Stan, Zurab și Blazevic.

Steaua Stirom a ajuns în finală după un meci câștigat în fața rivalei Dinamo cu 11-5 (1-1, 3-2, 5-1, 2-1). Adria Delgado a fost golgheter cu 4 reușite, din tabăra gazdelor înscriind și Murisic, Teohar, ambii câte 2, Filipovic, Vătrai și Ghiban. Pentru învinși au punctat Enescu, Alexandru Matei 2, Marian și Vrînceanu.

Mâine, la ora 10.45, în Bazinul Ghencea, are loc finala Steaua - CSM Digi Oradea.

Alte știri din Polo