Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Steaua București, aproape de finalizarea pregătirilor pentru începerea Ligii a IV-aSportPictures.eu
21 Aug 2018

Steaua București, aproape de finalizarea pregătirilor pentru începerea Ligii a IV-a

Steaua București este aproape de finalizarea pregătirilor pentru începerea campionatului de Liga a IV-a. În linii mari, lotul cu care se va aborda competiția nu a suferit modificări majore față de sezonul anterior.

Iată pe cine se bazează Steaua în ediția de campionat 2018-2019: Iancu, Chiș și Vlase (venit de la CSM Oltenița) – portari.

Iordache, Jitaru, Zanfir, Pădureţ, Sitaru, Ogică, Olaru, Ghiţă, Aldea, Vîlcea, Răsdan, Mărgărit, Robu, Tîrnăcop, Predescu şi Mirea – jucători de câmp.

Butoi şi Zamfirescu sunt accidentaţi şi vor fi indisponibili pentru primele runde. Team manager este Marius Lăcătuş, iar Ştefan Iovan antrenor. De pregătirea portarilor se ocupă Gheorghe Niţu, iar preparator fizic este Ferenc Bajko.

În prima etapă, Steaua va juca pe 25 august, pe teren propriu, contra celor de la AS Carmen București 1937. Obiectivele echipei sunt câştigarea Ligii a IV-a, promovarea în Liga a III-a şi cucerirea fazei municipale a Cupei României.

Astăzi fotbaliştii stelişti au două şedinţe de pregătire, după care, în fiecare zi până la meciul inaugural, la baza din Ghencea va avea loc câte un antrenament.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Fotbal