Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Start în challenger-ul de la Brașov!SportPictures.eu
02 Sep 2014

Start în challenger-ul de la Brașov!

Astăzi au avut loc primele meciuri din cadrul turneului ATP Challenger ce se desfășoară la Brașov. Dotată cu premii totale în valoare de 35.000 EUR, competiția ce are loc la baza Olimpia reunește pe tabloul principal de 32 de participanți nu mai puțin de 13 tenismeni români.

În proba de simplu sunt prezenți pe tablou 7 jucători: Marius Copil, Adrian Ungur, Victor Crivoi, Patrick Ciorcilă, Dragoș Dima, Petru-Alexandru Luncanu, Vlad Victor Cornea. La dublu, sunt trei perechi 100% românești - Marius Copil/ Victor Crivoi, Tudor Șulea/ Luca Tatomir, Patrick Grigoriu/Costin Pavăl – și alți trei români care fac echipă cu jucători străini - Andrei Pătrui cu sârbul Miki Jankovic, Adrian Ungur cu italianul Daniele Giorgini și Alexandru-Daniel Carpen cu britanicul Darren Walsh.

Programul primei zile a conținut înfruntarea dintre Petru Luncanu și Vlad Victor Cornea, ambii beneficiari ai unor wild-card-uri. Primul a tranșat partida în minim de seturi, cu scorul 6-3, 6-2, Luncanu urmând a-l întâlni în optimi pe americanu Chase Buchanan. La dublu, Carpen/Walsh au pierdut greu în supertiebreak la perechea Rui Machado (Portugalia)/Pere Riba Madrid (Spania), cu 1-6, 6-4, 10-12. Aceeași evoluție a scorului a avut loc și în partida în care Pătrui/Jankovici a cedat în fața rușilor Aslan Karatsev/Valery Rudnev, tabela indicând la final 2-6, 7-5, 2-10. Două perechi cu români au trecut mai departe: Copil/Crivoi, după victoria 6-3, 6-3 cu Șulea /Tatomir, și Ungur/Giorgini, victorioși 7-5, 7-6 (3) cu Cipolla (Italia)/Grigelis (Lituania). Cele două perechi învingătoare vor juca un împotriva celeilalte în sferturile turneului.

Alte știri din Tenis de câmp