Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Start în Cupa României la baschet femininMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Ian 2017

Start în Cupa României la baschet feminin

Opt din cele zece echipe înscrise în Liga Națională de Baschet Feminin intra în febra meciurilor din faza preliminară a Cupei României, ediția 2016-2017. În urma tragerii la sorți din vara anului trecut, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CSM Târgoviște au scăpat de emoțiile primei faze, campioana en-titre fiind desemnată “Lucky-team”, în vreme ce gruparea dâmbovițeană este “beneficiara” retragerii CSU Alba Iulia din competiții.

Astfel, conform tabloului principal stabilit prin tragere la sorti in august 2016, faza preliminara programeaza urmatoarele confruntari:  
 
Politehnica-National Iasi – ACSBC Sirius Tg Mures (4 si 8 ianuarie)
Universitatea Cluj-Napoca – BC Univ. Vasile Goldis ICIM Arad (5 si 8 ianuarie)
CS Municipal Satu Mare – Olimpia CSU Brasov  (4 si 8 ianuarie)
CSB Teleorman Alexandria – Phoenix Galati (4 si 8 ianuarie)
 
Meciurile tur din faza inaugurala se disputa in 4 si 5 ianurarie, iar returul acestor confruntari este programat pentru data de 8 ianuarie.
 
Conform celor stabilite la intalnirea cu reprezentantii cluburilor din LNBF, dupa disputarea meciurilor din faza preliminara va avea loc turneul final, ce se va desfasura pentru prima data intr-un nou format. Astfel, la FINAL 8 urmeaza sa participe patru invingatoare din prima faza a competitiei KO + ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si CSM Targoviste + doua echipe “lucky-loser” din faza inaugurala.

Tragerea la sorti pentru meciurile din cadrul FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, editia 2016-2017, precum si desemnarea gazdei turneului final si a All Star Game, sunt programate pentru data de 10 ianuarie 2017, batalia finala pentru trofeul competitiei KO urmand sa se desfasoare in cea de-a doua saptamana din luna februarie. In prima zi a FINAL 8 Cupa Romaniei, feminin, editia 2016-2017, vor fi programate meciurile din cadrul sferturilor de finala, semifinalele vor avea avea loc a doua zi iar finala se va desfasura in cea de-a patra zi, dupa o pauza de 24 de ore.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet