Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Standing ovation pentru Rusescu
11 Ian 2014

Standing ovation pentru Rusescu

Sevilla va regreta cu siguranță că l-a împrumutat pe Rusescu în Portugalia, unde i s-a dat șansa să joace și să arate ce știe el mai bine să facă, să stea în “gura porții” și să marcheze!

Asta s-a întâmplat aseară în partida Sporting Braga-Vitoria Guimaraes, două echipe bune, situate în partea superioară a clasamentului din Liga Sagres.

La primul meci ca titular pentru Braga, Raul Rusescu reușește o dublă de senzație după o a doua repriză perfectă pentu el și echipa sa. Gazdele aveau avantaj minim după prima repriză, când marcase Pardo, dar se desprind în minutul 66, când “Pufulete”se demarcă cu inteligență și reia în gol centrarea excelentă de pe dreapta a lui Alan. Scenariul se repetă în minutul 72, dar de aceasta data Rafa centrează în fața porții cu exteriorul, din partea stânga, și Raul de România țâșnește și marchează al doilea său gol și Braga învinge cu 3-0, victorie care o apropie de locurile europene. Ambele reușite au fost dedicate soției sale care este însărcinată și care a fost în tribună și a aplaudat împreună cu cei 14 mii de spectatori momentul când Raul a fost schimbat pentru standing ovation în minutul 88. Rusescu a fost imediat adoptat de fanii portughezi și la fel ca în meciul de Cupă, la fiecare atingere a balonului era aplaudat.

Alte știri din Fotbal