Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Stanciu și Chipciu, excepționali la AnderlechtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2016

Stanciu și Chipciu, excepționali la Anderlecht

În această seară, Anderlecht Bruxelles a evoluat în etapa a șasea a campionatului belgian, învingând liderul Charleroi cu scorul de 3-2 (0-1), pe Stadionul Constant Van den Stock.

Oaspeții au început mai bine și au condus cu 1-0, Anderlecht dând semne de apatie în prima parte a meciului. Antrenorul elvețian Rene Weiller a început cu cei doi internaționali români în formula de bază, Alexandru Chipciu și Nicolae Stanciu fiind mijlocași de bază. Stanciu s-a eliberat rapid de tracul debutului și a trimis un șut periculos, însă pe lângă poartă.

În partea secundă, în minutul 57, Stanciu l-a angajat pe extrema dreaptă pe Chipciu, acesta a centrat perfect pentru lovitura de cap a atacantului polonez Teodorczyk, care a semnat golul egalizator.

În minutul 66, Anderlecht a preluat conducerea prin golul lui Hanni, după o recuperare a lui Stanciu, iar două minute mai târziu am asistat la o nouă combinație românească. Stanciu l-a angajat cu un lob superb pe Chipciu iar acesta, altruist, a întors pentru Tielemans, care a înscris golul de 3-1.

Stanciu a fost scos din teren înainte de final, pentru a fi aplaudat de întregul stadion, iar Chpciu a ratat o ocazie mare. Oaspeții au redus din handicap în prelungiri.

A fost prima înfrângere a lui Charleroi în actualul sezon. Anderlecht urcă pe locul 2 în clasament, cu un total de 12 puncte, grație acestui succes eclatant, cu un aport substanțial al internaționalilor români.

Alte știri din Stranieri