Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Ștafeta de  4x100 metri liber s-a calificat la RioRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iun 2016

Ștafeta de 4x100 metri liber s-a calificat la Rio

FINA a făcut publice rezultatele finale ale ierarhiei ștafetelor masculine de 4x100 metri liber, în vederea ocupării ultimelor patru locuri vacante pentru programul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, anunță Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Cu bucurie am primit vestea că printre cele patru echipe selectate se numără și reprezentanta României, grație acelui timp foarte bun realizat la Campionatele Europene de la Londra, unde cronometrele au fost oprite la valoarea de 3:16:54, în semifinale, acesta fiind și un nou record național. Conform noului regulament, ștafetele olimpice vor fi compuse, începând din acest an, numai din patru componenți, noțiunea de rezervă fiind eliminată din context.

Pe lângă ștafeta masculină de 4x100 metri liber masculin, mai au barem A de calificare la marea sărbătoare planetară, Robert Glință, Norbert Trandafir și Marius Radu, care a îndeplinit criteriul înotând chiar în primul schimb al ștafetei, la București, la Campionatele Internaționale.

Alte știri din Natație