Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Ștafeta băimăreană, două recorduri într-o ziRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mar 2016

Ștafeta băimăreană, două recorduri într-o zi

În cadrul penultimei zile a Campionatelor Naționale de înot pentru seniori, tineret și juniori, sâmbătă, la Bacău, au fost stabilite mai multe recorduri naționale. Performeri sunt componenții ștafetei de la LPS Baia Mare, care au reușit să doboare recordul de două ori. Mai întâi, în serii, la proba de 4x100 de metri, Florin Coste, Andrei Ungur, Alexandru Szilagyi și Mihai Naș au înotat 3:30:68, echivalent pentru record național de juniori 16 ani. În finala probei, aceeași ștafetă și-a bătut propria performanță, stabilită cu câteva ore înainte, reușind un timp cumulat de 3:30:17.

Daniel Martin și-a reconfirmat valoarea cu un record național la 200 metri spate, juniori 16 ani, cu timpul de 2:01:30, iar Ana Dascăl la fel, a mai bifat un record la 50 metri fluture, junioare 14 ani, unde a oprit cronometrele la 28:31. Acest record era în actualitate din 1998, când fusese stabilit de Diana Mocanu, la valoarea de 28:82.

Duminică este ultima zi a concursurilor de la Bacău.

Alte știri din Natație