Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Sprintul pentru locul secund continuăSportPictures.eu
11 Mai 2014

Sprintul pentru locul secund continuă

Astra a controlat bine jocul din deplasarea de astăzi de la Botoșani. Gazdele, lipsite de emoțiile retrogradării, și-au permis să joace cu garda jos, spre deliciul spectatorilor prezenți în tribune.

Scorul este deschis în minutul 15 de Budescu dintr-un penalty acordat la faultul lui Oltean la Bukari, după care moldovenii trec la controlul partidei. Din păcate, dominarea lor este sterilă, fiind datorată în mare măsură organizării defensive a giurgiuvenilor. Până la finalul primei reprize mai trecem în dreptul Astrei o ocazie de gol prin Budescu, dar la cabine se intră cu scorul de 0-1 înscris pe tabelă.

Repriza secundă debutează cu un șut al lui Croitoru, dar Silviu Lung junior a reținut balonul. De-a lungul reprizei, goalkeeper-ul Astrei nu este pus la încercare de prea multe ori, însă pe finalul partidei Acsinte îi dă acestuia emoții, după care Hadnagy trimite balonul peste poartă. În minutul 83, Yahaya marchează cu un șut de la marginea careului de 16 metri, stabilind și scorul final al partidei: FC Botoșani – Astra 0-2 (0-1), iar Astra așteaptă rezultatul Petrolului în deplasarea de la Chiajna cu Viitorul pentru a vedea situația luptei pentru locul secund.

 

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Lazar - Patache, S. Oltean, Tincu, Acsinte - M. Croitoru, Danci, Codoban (min. 86 Puri), Fulop (min. 68 C. Dinu) - Hadnagy, Stojkov (min. 64 Cîrjan)

Rezerve: Curileac, Ivanovs, Vertelis, Zivkovici

Astra Giurgiu (antrenor Daniel Isăilă): Lung jr. - Măţel, Ben Youssef, Găman, J. Morais - Yahaya, Laban – Yoda (min. 53 De Amorim), Budescu, Bukari (min. 63 M. Cristescu) – Yazalde (min. 85 Alibec)

Rezerve:  D. Coman, Takayuki, Papp, Ivanovski

Alte știri din Fotbal