Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Sportul Studențesc rămâne liderul din Divizia ARăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Oct 2017

Sportul Studențesc rămâne liderul din Divizia A

Două partide s-au disputat în cadrul etapei a IV-a din Divizia A, al treilea eșalon valoric, Sportul Studențesc și Dinamo II Bucuresti obținând victoria în partidele disputate cu CSM Sibiu, respectiv RC Grivița, ambele echipe învingătoare obținând și punctul bonus ofensiv.

Pe stadionul din Complexul Tei, Sportul Studentesc a primit vizita celor de la CSM Sibiu, studentii impunandu-se cu rezultatul de 63-13. Pentru alb-negrii eseurile au fost marcate de Costel Ilie, Constantin Stefanescu si  Alexandru Capusanu, toti cate o dubla,  Mihai Ionita si Emilian Dracea, de partea sibienilor reusitele avandu-i ca autori pe Ovidiu Arcas si Ioan Avram, respectiv Andrian Dragos care s-a remarcat din nou cu un dropgol.

Dinamo II Bucuresti si RC Grivita s-au intalnit pe stadionul Florea Dumitrache, alb-rosii depasind cu 31-12 pe campionii en-titre ai Diviziei A. Silviu Tanase, Laurentiu Vlad, Ovidiu Sarpe, Vlad Titirisca si Andrei Dinu au asigurat dinamovistilor bonusul ofensiv, pentru RC Grivita cate o incercare izbutind Alexandru Daineanu si Claudiu Podoleanu.

Dupa patru etape in clasamentul Diviziei A conduce Sportul Studentesc cu maximum de puncte obtinute din trei partide disputate urmata de Dinamo II Bucuresti care in mod asemantor are doua victorii cu bonus ofensiv din tot atatea jocuri la activ.

Etapa a V-a ultima a turului sezonului regulat se va disputa pe 21 octombrie dupa urmatorul program:

Dinamo II Bucuresti - Sportul Studentesc
CS Manastur - RC Grivita*

*Cum RC Grivita a anuntat deja ca nu va putea efectua deplasarea partida va fi omologata cu rezultatul de 5-0 in favoarea echipei CS Manastur.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby