Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Sportul Studențesc, medaliată cu bronz în SuperligăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Mai 2016

Sportul Studențesc, medaliată cu bronz în Superligă

Sportul Studențesc Corona Brașov și-a adjudecat azi medaliile de bronz în cadrul Superligii Naționale, după victoria cu 8-7 (1-2, 2-2, 3-1, 2-2) în fața celor de la Dinamo. Astfel, caschetele alb-negre s-au impus la general cu scorul de 3-1 și, în anul centenar, au adus o importantă prezență pe podiumul unei competiții naționale la un sport olimpic pe echipe pentru Clubul Sportul Studențesc.

Golurile învingătorilor de azi au fost opera lui Vlad Georgescu și Martin Kolarik, ambii câte 2, Zdravko Delas, Iulian Rădoi, Cătălin Stan și Robert Gergelyfi. Pentru dinamoviști au înscris Alex Matei 2, Enescu, Fulea, Sfîrle, Andrei Georgescu și Vrânceanu.

Golul decisiv pentru studenți s-a înscris cu 21 de secunde înainte de final, autor fiind Cătălin Stan.

Din nefericire, Federația Română de Polo nu a fost pregătită pentru festivitatea decernării medaliilor, motivând că distincțiile au fost uitate la București. Partida s-a desfășurat la Bazinul Olimpic din Brașov.

Finala pentru locurile 1-2 continuă luni și marți, la Oradea. Steaua re 2-0 în disputa cu campioana en-titre, CSM Digi Oradea.

Alte știri din Polo