Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Sportul Studențesc a câștigat Trofeul centenar
19 Iul 2016

Sportul Studențesc a câștigat Trofeul centenar

În week-end, pe Lacul Herăstrău din București, a avut loc Trofeul ”Sportul Studențesc - un secol de performanță” la kaiac-canoe, competiție care a reunit la start sportivi de la șapte cluburi.

Alb-negrii s-au dovedit a fi cei mai de succes mânuitori ai padelelor și pagăilor, ei concretizând prin câștigarea a cinci curse din programul regatei centenare. Elvira Tufă s-a impus la kaiac simplu master, iar dublo-ul Ramona Cruceru - Georgiana Șipurel a câștigat proba de kaiac.

Radu Nicolae Doară a fost câștigătorul cursei de începători, după care Mariana Magyar și Ana-Maria Glodeanu au trecut primele linia de sosire la kaiac dublu master. La kaiac simplu senioare, Larisa Bărbăcariu a terminat pe prima poziție.

Regata a inclus curse de kaiac și canoe, juniori, seniori și master, pe distanța de 200 de metri. În total au fost 15 întreceri printre balizele instalate pe Lacul Herăstrău.

Clasamentul final al competiției, după adițiunea de puncte aferente fiecărei curse, a fost următorul:

1. Sportul Studențesc 138 de puncte

2. CSS Turnu Măgurele 131

3. Olimpia București 87

4. CSS 6 București 28

5. CSS 2 București 25

6. CSS 4 București 15

7. Locomotiva București 8

Alte știri din Kaiac-canoe