Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
 Sportivii români, medaliați în competiții europene
30 Mar 2017

Sportivii români, medaliați în competiții europene

La sfârșitul săptămânii trecute, dansatorii sportivi români au participat în două competitții din calendarul Federației Internaționale de Dans Sportiv (WDSF). În prima dintre ele, desfășurată la Laussane în Elveția, perechea Marco Sirocchi-Dora Kilin, reprezentanta noastră, s-a impus în competiția WDSF Open Adult Standard, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la această categorie.

In cea de-a doua competitie europeana, gazduita de capitala Belarusului, perechea Rares Cojoc-Andreea Matei a fost la un pas de podim, clasati pe locul IV, in concursul Minsk World Open la categoria Standard.

La sectiunea World Open Latin sustinuta tot la Minsk, perechea Ion Alexandru-Andreea Toma s-a clasat pe locul V in finala iar perechea Stefan Grigore-Laura Filipescu au incheiat competitia pe VII. Reaminitim ca, in dansul sportiv toti finalistii sunt medaliati, iar ocupantii podiumului primesc si cupe.

In urma acestor rezultate Ion Alexandru-Andreea Toma  a intrat în top 25 mondial la secțiunea latino, iar Rares Cojoc-Andreea Matei este la un loc de topul 25 mondial dansuri standard.

 

Alte știri din Dans sportiv