Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Canotaj
Sportivii români au intrat în calificări la Mondialele din FranțaAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
31 Aug 2015

Sportivii români au intrat în calificări la Mondialele din Franța

Sportivii români au debutat, duminică, în calificări la Campionatele Mondiale de canotaj de pe lacul Aiguebelette (Franța).

Echipajul feminin de dublu vâsle categorie ușoară (Ionela Livia Lehaci și Gianina Elena Beleagă) s-a clasat pe locul al treilea în seria a patra (7:05.28) și va evolua în sferturile de finală.

La dublu rame fără cârmaci feminin, Cristina Grigoraș și Laura Oprea au terminat pe locul secund în prima serie (7:09.21) și va evolua în recalificări, ratând semifinala pentru șase sutimi.

La simplu masculin, Ioan Prundeanu a fost al patrulea (din cinci sportivi) în seria a șasea (7:20.34) și va evolua în recalificări.

Cristi Ilie Pîrghie și George Palamariu, la dublu rame fără cârmaci masculin, au terminat pe locul secund în seria a treia (6:40.21), urmând să concureze în sferturi.

La patru rame fără cârmaci masculin, Vlad Dragoș Aicoboae, Adrian Dămii, Marius Vasile Cozmiuc și Toader Andrei Gontaru s-au clasat pe locul trei în prima serie (5:55.65) și vor lua startul în recalificări.

Obiectivul delegației României la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori este calificarea a trei ambarcațiuni la Jocurile Olimpice din 2016.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Canotaj