Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Sportivii CSM Bucuresti Motociclism si-au mentinut pozitiile de lideri
25 Iul 2018

Sportivii CSM București Motociclism și-au menținut pozițiile de lideri

In weekend-ul abia incheiat, 21-22 Iulie, echipa CSM Bucuresti - sectia Motociclism a reusit cele mai bune rezultate la nivel de club, pe tara, si, mai ales mentinerea pozitiilor de lideri in Campionatele BMU Est European si National Individual la Viteza.

Robert Muresan a avut parte de un final de saptamana deloc relaxant, deoarece, inca de joi, motocicleta i-a dat batai de cap. Mecanicii au fost nevoiti sa demonteze toata motocicleta si inclusiv sa dea motorul jos pentru a incerca remedierea situatiei. 
Roby a reusit, in ciuda dificultatilor, sa termine pe locul 2 in BMU si locul 1 la National in ziua de sambata, respectiv locul 3 in BMU si locul 1 la National, duminica, la clasa Superbike. 

Bogdan Vrăjitoru a avut și el un final pozitiv la capătul celor două zile de concurs, acesta fiind bucuros de faptul ca a descoperit o setare a suspensiei care i-a oferit mai multă încredere în motocicletă. Sâmbătă, după o depășire în ultimul viraj, acesta a urcat pe podiumul BMU, clasându-se pe locul 3 la clasa Superbike și pe locul 2 în Național. Duminică, și-a îmbunătățit recordul personal pe circuitul elen și s-a clasat pe 5 BMU și pe 2 National.

Dan Mainescu s-a bucurat de rezultatele acestor doua runde de sub soarele elen, chiar daca duminica a fost obligat sa cedeze doua pozitii, deoarece motorul a fiert din cauza caldurii. Dan a terminat in pozitiile 3 la BMU si 2 la National in ziua de sambata, respectiv 6 la BMU si 4 la National - duminica - la clasa Supersport. 

Adrian Rus a inceput weekend-ul intr-o nota descurajanta. Vineri, sportivul CSM Bucuresti a iesit mai larg din primul viraj, iar pista murdara din afara trasei ideale a cauzat pierderea aderentei pe roata fata, trimitandu-l astfel la boxe, cu teme pentru reparatiile motocicletei. Din fericire, atat sambata, cat si duminica, pilotul CSM Bucuresti la Clasa F 1000 s-a remontat psihic si a reusit locurile 2 in BMU si locul 1 in National. 

Robertino Dumitru a continuat trendul ascendent foarte bun din ultimele curse autodepasindu-se categoric, la Clasa F 600, terminand pe locurile 4 in BMU si 2 la National, respectiv duminica, pozitia 6 in Campionatul BMU si locul 2 in Campionatul National.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Motorsport