Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Sport Loft - primul concept-store multibrand de sport, deschis de FF Group România
12 Mai 2017

Sport Loft - primul concept-store multibrand de sport, deschis de FF Group România

FF Group Romania, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de sport și fashion și subsidiara a grupului FF Group Grecia, a stabilit un punct de referință la nivel regional prin deschiderea în premieră în România a unui nou concept de magazin de sport, dedicat sportivilor de performață si tuturor celor care practică sportul în mod activ. Primul magazin Sport Loft al grupului a fost deschis în Baneasa Shopping City.

Magazinul comercializează cele mai noi colecții de echipamente sportive pentru alergare, baschet, fotbal, antrenament și tenis, ale brandurilor internaționale de top precum: Nike, Jordan, Adidas, Asics, New Balance, Under Armor, Saucony, Mizuno, Reebook.

Primul magazin Sport Loft are o suprafață de 600 de metri pătrați, investiția în amenajarea spațiului de retail s-a ridicat la peste 700,000 Euro, fară a include stocul inițial de marfă. Noul concept se bazează pe cele mai noi tehnologii digitale pentru a oferi o experiență memorabila și a permite sportivilor să ia decizii informate cu privire la achizițiile lor. Facilitățile de ultimă generatie sunt susținute de zonele interactive, „Running Experience” - dedicată alergării și „The Dunk Room” - dedicată  baschetului, unde atleții pot testa echipamentele și pot primi informații personalizate de la specialiști.

Referitor la noua deschidere, Cristian Beznoska - CEO FF Group Romania, a declarat: "Acest concept marchează o nouă era pentru toți sportivii care urmăresc performanța. Am creat un concept pentru o experiență memorabilă, bazându-ne pe ultimele inovații tehnologice, anticipând nevoile celor mai exigenți și activi clienți ai noștri. În următorii 3 ani, FF Group va dezvolta o rețea extinsă de magazine Sport Loft în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, iar în luna iunie este programata lansarea platformei www.sport-loft.com. "

"Prin acest nou concept-store multibrand de sport ne dorim să transformăm experiența de shopping a clienților noștri într-o călătorie interactivă și personalizată, folosind cele mai recente tehnologii digitale. Deschiderea în București a primului magazin Sport Loft reprezintă o recunoaștere a valorii echipei locale și a performanțelor noastre în Romania.”, a declarat Malina Soare, Marketing Manager al FF Group Romania.

Alte știri din Business sport