Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Spectacol în optimile Cupei RomânieiSebastian Tataru / Mediafax Foto
06 Feb 2017

Spectacol în optimile Cupei României

Cupa României la futsal a programat, în acest week-end, șase dintre partidele din optimile de finală ale competiției. Confruntările au fost, așa cum era de așteptat, foarte spectaculoase.

Surpriza a venit de la Brașov, acolo unde divizionara secundă Colțea a reușit să treacă de Spicom Sfântu Gheorghe, echipă din Liga I. Colțea Brașov s-a impus la limită, scor 7-6, la capătul unui meci dramatic. La pauză, oaspeții de la Sfântu Gheorghe conduceau cu 3-2. Tot 7-6 a fost și în meciul dintre Pro-Tineret Sighișoara și Bukovina Vicov, două formații din eșalonul secund al futsalului românesc.

Cotate cu prima șansă, United Galați și Autobergamo Deva, ocupantele primelor două poziții în ierarhia Ligii I, s-au impus fără probleme, calificându-se în „sferturi”. Sala Sporturilor „Erős Zsolt Arèna” din Miercurea Ciuc a găzduit meciul dintre formația gazdă, Imperial WET, liderul ligii secunde, și FK Odorheiu Secuiesc, locul 4 în Liga I și una dintre cele mai în formă echipe din futsalul românesc la această oră. Derby-ul județului Harghita a fost un adevărat spectacol. Într-un oraș în care hocheiul pe gheață e o adevărată religie, futsalul, sport „născut” la Miercurea Ciuc în urmă cu aproape patru ani, a reușit să aducă în tribunele Sălii Sporturilor aproximativ 1.000 de spectatori! La aceeași oră, la Patinoarul „Vákár Lajos”, unde se disputa un turneu de hochei pe gheață, erau tot atâția oameni!

Încurajată de o galerie numeroasă venită de la Odorheiu Secuiesc, echipa lui Jakab Zoltan a luat în serios partida, impunându-se cu scorul de 9-1 (4-0). Imperial WET Miercurea Ciuc nu a făcut însă figurație, contribuind din plin la spectacol. Din păcate pentru ea, divizionara secundă a plătit tribut numeroaselor ocazii ratate.

 

Iată programul și rezultatele de până acum din optimile de finală ale Cupei României:

4 februarie
CSM Politehnica Iași (L1) - Muncitorul Reșița (L1)  6-4

5 februarie
CFF Clujana Cluj (L1) - CS United Galați (L1)  1-7
Luceafărul Buzău (L2) - Autobergamo Deva (L1)  6-13
Imperial WET Miercurea Ciuc (L2) - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (L1)  1-9
Pro-Tineret Sighișoara (L2) - Bukovina Vicov (L2)  7-6
Colțea 1920 Brașov - Spicom Sfântu Gheorghe (L1)  7-6

6 februarie
ora 18.00
Dunărea Călărași - Informatica Timișoara  0-1

15 februarie
Șoimii Șimand (L4) - City'US Târgu Mureș (L1)

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal