Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Spectacol în cele două partide epilogRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Oct 2016

Spectacol în cele două partide epilog

Ultimele meciuri ale etapei inaugurale a campionatelor masculin și feminin de volei s-au disputat ieri la Ploiești și astăzi la Blaj. Băieții de la LMV Tricolorul Ploiești s-au impus cu 3:1 (27:25, 21:25, 25:16, 34:32) după un set 4 ce a durat 41 de minute în partida de pe teren propriu cu AS Volei Club Caransebeș. Spectacolul și dramatismul partidei de debut a tânărului antrenor Sergiu Stancu s-a încheiat într-o notă pozitivă pentru el și pentru echipa care ne reprezintă în Cupa Challenge, însă este demn de remarcat replica jucătorilor pregătiți de Răzvan Parpală.

În partida epilog a competiției feminine, CS Volei Alba-Blaj și CSM București au oferit un adevărat spectacol în sala ”Timotei Cipariu” din Blaj. La capătul unui meci electrizant, gazdele conduse de pe bancă de Darko Zakoc s-au impus cu 3:2 (25:18, 21:25, 25:15, 24:26, 15:9) în primul derby al campionatului și se pregătesc acum pentru o deplasare în Moldova, în etapa a 2-a urmând a evolua pe terenul celor de la VC Unic LPS Piatra Neamț.

Alte știri din Volei