Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Spectacol al troacarilor timișoreni: 46-26 la ClujSebastian Tataru / Mediafax Foto
01 Aug 2014

Spectacol al troacarilor timișoreni: 46-26 la Cluj

Primul meci din etapa cu numărul XIII a SuperLigii CEC Bank la rugby, penultima din sezonul regulat, a însemnat o demonstrație de forță și virtuozitate a liniei de treisferturi de la echipa campioană, RCM UV Timișoara.

Bănățenii au fost însă surprinși de un început debordant de joc al Universității Cluj, care a deschis scorul în minutul 7, printr-un eseu al lui Roșu. După aceea, Dimofte a transformat, dar inițiativa s-a mutat în tabăra oaspete, care a marcat eseu după eseu, grație unui ritm foarte rapid de pasare al balonului, urmat de pătrunderi decisive. Astfel, până la pauză scorul a devenit 32-7. după eseurile aduse de Tangimana, Umaga, Shennan de două ori și Anesi.

În repriza secundă, clujenii au început din nou dezinvolt și au înscris prin noul intrat Van Wyk McGrath. A fost însă un simplu foc de paie, deoarece Tmișoara a redevenit vioara întâi prin eseurile înscrise de Lemnaru și Shennan, care a ajuns astfel la a treia reușită personală.

Meciul s-a închis cu două eseuri ale inimosului Murgoci, care a jucat accidentat.

Scor final 46-26 pentru timișoreni, care se întorc acasă cu bonificația ofensivă, dar și cu satisfacția de a fi înscris 7 eseuri cu linia de treisferturi.

Partida s-a desfășurat pe Cluj Arena, în prezența a aproximativ 500 de spectatori. 

Alte știri din Rugby