Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Sorți favorabili pentru FCSB și CSU Craiova. CFR, misiune dificilăAndi Popescu / SportPictures.eu
18 Iun 2019

Sorți favorabili pentru FCSB și CSU Craiova. CFR, misiune dificilă

Astăzi a avut loc la Nyon tragerea la sorți a primului tur preliminar al UEFA Champions League și Europe League, fază în care sunt angrenate CFR Cluj, campioana României, și două dintre cele trei reprezentante în competiția continentală numărul 2, vicecampioana FCSB și CSU Craiova.

În competiția-fanion elevii lui Dan Petrescu nu au fost favorizați de zeița Fortuna, care le-a hărăzit ca adversară pe campioana Kazahstanului, FC Astana, echipă cu experiență în UEFA Champions League la care din intersezon evoluează Dorin Rotariu. Meciul tur va avea loc pe 9 sau 10 iulie la Astana, în timp ce returul este programat la Cluj la o săptămână distanță.

FCSB va avea o deplasare scurtă, în Republica Moldova, pentru manșa retur cu Milsami Orhei în 18 iulie, primul meci fiind programat pe 11 iulie la Giurgiu. Formația moldoveană este vicecampioană a primei ligi de peste Prut și se confruntă cu probleme financiare cauzare de implicarea finanțatorului său în recentele evenimente politice de la Chișinău, astfel încât elevii lui Bogdan Andone au prima șansă la calificarea în turul 2 preliminar.

Spre deosebire de FCSB, CSU Craiova va juca primul meci în deplasare pe 11 iulie cu FC Sabail Baku, la o săptămână după deplasarea din Azerbaijan fiind programat meciul de pe ”Ion Oblemenco”. Azerii au terminat pe locul 3 în prima ligă și îl au în lot pe Michael Essien, fost component al celor de la Chelsea, Real Madrid și AC Milan.

Alte știri din Fotbal