Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Sorin Cârțu nu mai e directorul tehnic al CS U Craiova Bogdan Danescu / SportPictures.eu
09 Sep 2015

Sorin Cârțu nu mai e directorul tehnic al CS U Craiova

Conducerea echipei de fotbal CS Universitatea Craiova și directorul tehnic Sorin Cârțu au decis de comun acord rezilierea contractului, miercuri, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

Sorin Cârțu a fost cooptat în staff-ul clubului în funcția de director tehnic în septembrie 2014. În campionatul precedent, împreună cu antrenorul principal Emil Săndoi, a condus echipa până pe locul 5 în clasament, reușind o serie fantastică de 19 partide fără înfrângere, record în istoria de 67 de ani a Științei.

Clubul îi acordă în continuare tot sprijinul antrenorului principal Emil Săndoi, care va conduce echipe joi, în primul tur al Cupei Ligii Adeplast, cu FC Viitorul Constanța, în deplasare.

Cârțu anunțase, marți, într-o conferință de presă că va rămâne în Bănie cu o parte dintre jucători pentru a pregăti meciul de campionat cu CSMS Iași, programat duminică, de la ora 16,00, în timp ce Săndoi se deplasa cu restul la Ovidiu pentru meciul din Cupa Ligii. CSU ocupă locul 9, cu 9 puncte, după nouă etape din Liga 1.

 

sursa: agerpres.ro

 

Alte știri din Liga 1