Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Sorana cedează în primul tur la StuttgartSportPictures.eu
23 Apr 2014

Sorana cedează în primul tur la Stuttgart

Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, a suferit o înfrângere la capătul partidei disputate în cadrul primului tur al turneului Porsche Tennis Grand Prix ce se dispută săptămâna aceasta la Stuttgart, în Germania. Cu premii totale în valoare de 710.000 USD, turneul reunește nume de prim rang ale ierarhiei tenisului profesionist feminin. Adversara Soranei a fost jucătoarea germană Julia Goerges, ocupantă a locului 94 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-1, 7-5.

Startul i-a aparținut jucătoarei din țara gazdă, care s-a detașat la 3-0 cu un break și a fost foarte aproape de al doilea, dar Sorana a salvat două șanse de break pentru a-și trece în dreptul ei primul ghem pe tabelă. Goerges reintră în control și reușește o nouă serie de trei ghemuri consecutive pentru a închide setul și scade ritmul la începutul celui secund, permițând Soranei să facă primul break în ghemul 4. Jucătoarea germană face rebreak-ul după un ghem lung în care fructifică a treia șansă și apoi egalează la 3. Fiecare parte își face serviciul, dar jocul devine mai aspru și mai disputat pe măsură ce se avansează în meci. În ghemul 11 Sorana cedează break-ul după ce a avut două șanse de a câștiga pe propriul serviciu, oferind adversarei sale ocazia de a încheia meciul. Goerges nu o ratează și pune capăt întâlnirii după o oră și jumătate de joc.

Sorana părăsește Stuttgart-ul cu un cec în valoare de 6.290 USD și un punct de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp