Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Sorana câștigă la dublu la CharlestonAFP / Mediafax Foto
02 Apr 2014

Sorana câștigă la dublu la Charleston

Eliminată la simplu, Sorana Cîrstea a repurtat o victorie în proba de dublu, alături de rusoaica Maria Kirilenko, împotriva cuplului format din poloneza Alicja Rosolska  (nr. 48 WTA la dublu) și sud-africana Chanelle Scheepers (nr. 49 WTA la dublu).

Sorana și Maria au cedat primul set cu 4-6, iar în setul secund, după o serie de 6 ghemuri câștigate pe serviciul adversarelor, scorul era egal, 3-3. A urmat apoi un tur de forță al celor două jucătoare est-europene care au închis setul cu 6-3 la capătul a două ghemuri albe, adversarele lor nereușind să își adjudece niciun ghem pe propriul serviciu. În supertiebreak balanța se înclină când de-o parte, când de cealaltă, dar notăm egalități la 4 și la 9, după ce Sorana și Maria au servit pentru meci la 9-8. Până la urmă, cele două au reușit să facă punctele decisive și să își adjudece supertiebreak-ul cu 11-9.

Interesant este că Sorana a reîntâlnit-o pe poloneza Alicja Rosolska după două săptămâni, meciul de dublu de la Miami fiind câștigat tot de jucătoarea noastră.

Alte știri din Tenis de câmp