Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Sorana Cîrstea, cu zâmbetul pe buze la DubaiAFP / Mediafax Foto
19 Feb 2014

Sorana Cîrstea, cu zâmbetul pe buze la Dubai

Meci exemplar făcut de Sorana Cîrstea în turul secund al Dubai Duty Free Championships! Sara Errani, ”victima” de săptămâna trecută a Simonei Halep la Doha, poate încerca un ”complex al româncelor” după întâlnirea pierdută astăzi în fața Soranei în trei seturi – 6-2, 5-7, 6-1 pentru jucătoarea noastră la capătul a două ore și zece minute de joc.

Sorana a debutat în forță cu break în ghemul doi, însă a cedat la mare luptă rebreak-ul pentru a reveni la 4-1 pe serviciul italiencei. De aici, fiecare își face serviciul și setul se închide pe un break al Soranei.

Registrul se schimbă în setul secund, pornit cu stângul de Sorana. Errani nu ratează șansa oferită și păstrează diferența de un break până la 4-2. Un nou break al Sarei o trezește pe Sorana, care revine în joc cu o serie de trei ghemuri consecutive până la 5-5. Sara pare un pic mai stăpână pe ea și forțează pentru a închide setul la 5.

Decisivul ne arată o Sorana conștientă de șansa pe care o are și încrezătoare în forțele proprii. Ghemurile au un angajament fizic deosebit, cu toate acestea cea care rezistă mai bine este Sorana. Schimburile de mingi se înăspresc și încet-încet Sara nu mai poate să se mai lase plimbată pe tot terenul de adversara sa. Scorul evoluează incredibil și Sorana închide setul și meciul la prima șansă pe care și-a construit-o – 6-1 într-un set în care Errani părea să nu înțeleagă ce se întâmplă. Statistica ne-a confirmat ceea ce s-a și văzut: Sorana a fost cea care a fost mai agresivă, cu 52 de lovituri câștigătoare, dar și 57 de greșeli neforțate.

În sferturi, Sorana o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 8 și locul 11 în clasamentul WTA, fostă lideră a clasamentului.

Alte știri din Tenis de câmp