Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Sorana Cîrstea cedează la DohaAFP / Mediafax Foto
12 Feb 2014

Sorana Cîrstea cedează la Doha

Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2 al turneului Qatar Total Open, a fost adversara Soranei Cîrstea în meciul  din această seară. Locul 4 în clasamentul WTA a învins-o pe jucătoarea noastră în două seturi – 7-5, 6-0.

Meciul a avut două părți distincte din toate punctele de vedere. Sorana ține bine ritmul în primul set și conduce cu 5-4, însă nu reușește să transforme cele două mingi de break și set pe care și le achiziționează în ghemul 10. Radwanska reușește să egaleze și apoi forțează pe serviciul Soranei și reușește break-ul, pentru ca mai apoi să închidă setul cu un ghem în care a arătat ce înseamnă și cât de incomod este jocul variat pe care îl practică. Statistica primului set arată că Sorana a avut 23 de lovituri câștigătoare și 14 greșeli neforțate, în timp ce pentru poloneză numărul lor a fost de 8 și respectiv 3.

Setul secund ne arată o Sorana transformată total, afectată de pierderea celor două mingi de set. Ea nu se regăsește și, chiar dacă în mai multe ghemuri conduce cu 40-15, nu reușește să câștige niciunul. Radwanska înregistrează o serie de 9 ghemuri consecutive câștigate și închide meciul cu un sec și dureros 6-0.

Alte știri din Tenis de câmp