Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Slovenia - România 3-2 în Billie Jean King CupSorin Pană / SportPictures.eu
16 Apr 2023

Slovenia - România 3-2 în Billie Jean King Cup

Echipa națională feminină a României a pierdut întâlnirea de la Koper, cu Slovenia, scor 2-3, din cadrul Billie Jean King Cup by Gainbridge, și va juca în play off-ul competiției, în timp ce Slovenia va merge la turneul final.

În meciul decisiv al întâlnirii, duminică, 16 aprilie 2023, echipa Irina Bara/Monica Niculescu a fost învinsă de perechea Kaja Juvan/Tamara Zidansek, scor 4-6, 6-2, 6-4, după două ore şi 44 de minute de joc. Meciul a început sâmbătă, dar a fost suspendat atunci în primul set, la scorul de 3-3, din cauza ploii.

În primul meci de sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek, scor 3-6, 7-6 (4), 7-5, în trei ore şi şapte minute, după ce Ana a condus cu scorul de 5-2 în setul decisiv.

Din păcate, și Jaqueline Cristian a pierdut, scor 2-6, 4-6, meciul cu Kaja Juvan, într-o oră şi 15 minute, așa încât scorul general al întâlnirii a devenit 2-2.

Partida decisivă, cea de dublu, ar fi trebuit să aibă ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik, dar gazdele au decis să meargă pe mână jucătoarelor care au câștigat ieri, adică Kaja Juvan și Tamara Zidansek.

Vineri, în primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. Al doilea meci a fost câştigat, tot vineri, de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp