Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Simone Tempestini, tentat să conducă Bloodhound SSC
07 Iun 2015

Simone Tempestini, tentat să conducă Bloodhound SSC

Câștigătorul ediției din acest an a Danube Delta Rally, Simone Tempestini, ar conduce mașina record Bloodhound SSC care poate fi admirată până duminică la Romexpo București, în cadrul Auto Total Business Show.

Mașina a fost proiectată pentru a depăși recordul actual de viteză, respectiv 1.228 kilometri pe oră, iar potrivit unor surse ar depăși viteza de 1.600 de kilometri pe oră.

"Acum, normal că nu aș conduce Bloodhound SSC. Este o mașină scumpă și trebuie să văd mai întâi cum se comportă, să fac cursuri de specializare și apoi, de ce nu? Cred că ar fi o experiență plăcută", a declarat pentru AGERPRES Simone Tempestini.

La finele Danube Delta Rally, echipajul format din Tempestini, în vârstă de 20 de ani, și Dorin Pulpea a câștigat atât etapa a III-a a Campionatului Național de raliuri Dunlop, rămânând liderul competiției din România, cât și cea de-a V-a etapă a European Rally Trophy.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Motorsport