Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Simone Tempestini a câștigat ATA Racing Show 2016
27 Nov 2016

Simone Tempestini a câștigat ATA Racing Show 2016

ATA Racing Show 2016 a fost dominată în ambele zile de Simone Tempestini (Ford Fiesta R5), care a fost cel mai rapid pilot, atât în antrenamente și calificări, cât și în manșele de concurs și finală. Campion mondial de juniori și campion național en-titre, Tempestini a cucerit la ATA Racing Show 2016 trofeul la general, dar și Clasa 4WD (mașini cu tracțiune integrală). De fapt, la clasă a fost «o afacere de familie», pentru că pe locul doi a terminat tatăl sau, Marco Tempestini (Ford Fiesta R5), în timp ce pe poziția a treia s-a clasat Dan Gîrtofan (Skoda Fabia R5).

Astfel, Simone Tempestini reuseste sa se impuna pentru a doua oara consecutiv la ATA Racing Show, dupa ce castigase la general si la Clasa 4WD, si la prima editie, cea desfasurata in 2015 la Academia Titi Aur.

La Clasa 2WD, Vlad Cosma (Peugeot 208) a reusit o evolutie foarte buna in a doua mansa a finalei, in care a stabilit cel mai bun timp si a reusit sa se impuna in fata lui Alexandru Filip (Renault Clio R3T), pilotul care dominase categoria in calificari si mansele de concurs. Pe locul trei s-a clasat Florin Tincescu (Peugeot 208).

Si la Clasa Dacia a fost o situatie similara, un pilot fiind cel mai rapid in aproape toate fazele premergatoare finalei, pentru ca, apoi, altcineva sa cucereasca trofeul. Norbert Maior (Dacia Sandero) este castigatorul clasei, urmat de Armando Battocchi (Dacia Logan) si Catalin Tutuian (Dacia Sandero), cel care a fost aproape mereu cel mai rapid, pana la mansele finale.

La ATA Racing Show s-au mai acordat si trei trofee speciale. Astfel, la categoria feminin s-a impus Vanessa Cadar (Suzuki Swift), in timp ce castigatorul categoriei Debutanti a fost Dragos Popa (Dacia Logan).

Premiul pentru cel mai lung zbor dupa o saritoare, care a masurat 29 de metri, a fost adjudecat de Bogdan Marisca (Ford Fiesta R5).

Alte știri din Motorsport