Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Simona părăsește turneul de la StuttgartSportPictures.eu
25 Apr 2014

Simona părăsește turneul de la Stuttgart

Turul 2 al turneului Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart, Germania, a programat primul meci al Simonei Halep la revenirea sa în circuitul WTA după accidentarea care a ținut-o departe de teren apropae o lună de zile.

Revenită în teren cu două meciuri disputate într-o singură zi week-end-ul trecut în meciul de Fed Cup contra Serbiei, Simona a fost afectată cu câteva zile înainte de aceste meciuri de o entorsă pe care a recuperat-o parțial. La turneul cu premii totale în valoare de 710.000 USD Simona a fost cotată ca a doua favorită și a intrat direct în turul secund, aparent refăcută integral, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, locul 29 WTA.

Constănțeanca a pornit foarte bine partida, câștigând primele trei ghemuri pe serviciul său de manieră categorică, ultimele două chiar la 0, apoi a făcut break-ul pentru 4-2. Loviturile aspre, mișcarea eficientă în teren au fost atuurile Simonei. Un nou ghem pe propriul serviciu a dus-o pe Simona la 5-2, dar de aici a intervenit o cădere a ritmului de joc, ceea ce îi permite rusoaicei să accelereze și să reușească o serie incredibilă de 5 ghemuri consecutive, dintre care 4 ghemuri albe. În setul secund Simona revine în joc și se merge cap la cap, cu un intermezzo break-rebreak, până la 5-4 pentru Simona, care în ghemul 10 are 0-40 pe serviciul Kuznetsovei, dar nu reușește să fructifice niciuna din cele trei șanse de break și set. Se intră în tiebreak, unde Simona cedează un minibreak la 4-4, iar rusoaica nu ratează ocazia de a închide meciul pe propriul serviciu.

Scorul final 7-5, 7-6 în favoarea rusoaicei s-a consemnat după 100 de minute de joc. 55 de puncte și un cec în valoare de aproximativ 8.000 euro sunt câștigurile Simonei la capătul participării sale la acest turneu.

Alte știri din Tenis de câmp