Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Simona, fără milă cu ErraniAFP / Mediafax Foto
14 Feb 2014

Simona, fără milă cu Errani

La Doha, Simona Halep a dispus în mai puțin de o oră de joc de italianca Sara Errani. Pe cât de concis, pe atât de uimitor, enunțul entuziasmează toți iubitorii tenisului românesc.

Cu atât mai uimitoare este victoria atunci când luăm în calcul că Simona i-a cedat numai două ghemuri celei clasate pe locul 7 în clasamentul WTA, scorul final fiind 6-2, 6-0. Ultima dată când Errani a cedat un set la 0 a fost în urmă cu un an într-un meci pe care l-a câștigat în final în fața Nadiei Petrova, la Dubai, iar penultima dată a fost în 2006!

Despre joc se pot spune multe, însă la o asemenea victorie tabela vorbește de la sine. Simona este cu picioarele pe pământ și știe să își păstreze concentrarea și să dea cel mai bun tenis în fața jucătoarelor clasate (încă) mai sus decât ea în clasament. Ea marchează acest crescendo în joc pe care îl poate continua și modela împreună cu Wim Fissette. Așteptăm să vedem cine îi va fi adversară mâine, în semifinale.

Sfertul care îi decide adversara se joacă între belgianca Yanina Wickmayer (nr. 72 WTA) și poloneza Agnieszka Radwanska (nr. 4 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp