Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Simona Pop, bronz la Europenele de la MontreuxAFP / Mediafax Foto
06 Iun 2015

Simona Pop, bronz la Europenele de la Montreux

Simona Pop a cucerit medalia de bronz în proba individuală de spadă din cadrul Campionatelor Europene de la Montreux (Elveția), după ce a fost învinsă în semifinale de italianca Rossella Fiamingo, cu 15-9.

Simona Pop a stat în primul tur, iar în runda a doua a dispus de unguroaica Dorina Budai, cu 15-3, în optimi a trecut la limită, cu 15-14, de suedeza Emma Samuelsson, în sferturi s-a impus în fața rusoaicei Tatiana Logunova, cu 15-11, pierzând apoi în semifinala cu Fiamingo.

Aurul a fost adjudecat de rusoaica Violetta Kolobova, după 15-12 în finala cu Fiamingo. Unguroaica Emese Szasz a luat și ea o medalie de bronz, după ce a fost întrecută de Kolobova în semifinale, cu 15-10.

Ana-Maria Brânză s-a oprit în sferturile de finală, învinsă de Szasz cu 15-10, clasându-se pe locul 5. Loredana Dinu a ocupat locul 32, iar Simona Gherman a terminat pe locul 33.

Un rezultat remarcabil a obținut Radu Dărăban, în proba individuală de floretă, clasându-se pe locul 7. Dărăban a trecut în primul tur de polonezul Jakub Surwillo, cu 15-11, în șaisprezecimi l-a învins pe ucraineanul Rostislav Herțik, cu 15-14, în optimi a dispus de rusul Artur Ahmathuzin, cu 15-12, pierzând în sferturi în fața italianului Edoardo Luperi, cu 5-15.

Duminică se vor desfășura întrecerile la sabie feminin (Bianca Pascu) și spadă masculin (Adrian Pop, Otto Tardi, Adrian Szilagyi, Andrei Timoce).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Scrimă